VIDEO CLIPS

Frank Smeekens: Zijn Video’s

Frank Smeekens zingt tijdens het Muziekfeest op het Plein (2022)

Frank Smeekens heeft al op veel podia gestaan. Of hij nu optreedt in een kleine zaal of kroeg of op een groot festival voor duizenden mensen, Frank weet altijd een geweldige show neer te zetten. Dat was ook zeker het geval bij het Muziekfeest op het Plein in Waalwijk, waar hij in 2022 het publiek wist te vermaken met zijn lied “Laat me deze avond”.

Frank Smeekens bij Sterren NL Carnaval (2023)

Frank Smeekens staat in Brabant ook bekend als een echte carnavalsartiest. Frank heeft in zijn rijke carrière al veel carnavalsmuziek uitgebracht, waaronder ook enkele singles. Deze singles zijn vaak in samenwerking gemaakt met andere partijen, zoals carnavalsgroep ‘Volle bak feest’, de carnavalsvereniging ‘CV Fiske te Zat’ en de Goirlese feestkroeg Café d’n Brands.

Een van Frank’s meest populaire carnavalskrakers is het nummer “Kèk ze lope”, dat hij samen met CV Fiske te Zat en Volle bak feest heeft gemaakt. Dit nummer zong Frank ook tijdens Sterren NL Carnaval voor een laaiend enthousiast publiek!

Frank Smeekens – Jij geeft mijn leven zin (2021)

De single “Jij geeft mijn leven zin” is door Frank Smeekens opgenomen in 2021. Net zoals veel van zijn andere singles heeft Frank ook voor dit vrolijke nummer een mooie video clip gemaakt. Deze video is opgenomen in het mooie stadje Lindos op het Griekse eiland Rhodos. Je ziet Frank dan ook ondere andere staan in de pittoreske straatjes van dit stadje tussen de typische wit-gekleurde huizen en aan een zomers strand. Bij het zien van deze clip krijg je dan ook spontaan zin in het leven!

Ontdek meer over Frank Smeekens

Boek Frank Smeekens nu voor jouw feest!

Voor al je feesten, festivals, bruiloften, verjaardagen en andere evenementen.